Persbericht Amsterdam, juni 2016


Strak in je vel de zomer in


Nieuw bij FloatCenter: de Spa Capsule behandeling, een massagebelevenis die wonderen doet voor huid en lichaam. Wat er zo fijn is aan deze behandeling? Het is niet alleen dé manier om pijn en spanning uit te verdrijven, maar zorgt er met een speciaal behandelprogramma ook voor dat je strak de zomer in kunt. Hoe dat mogelijk is, bewijst recent onderzoek.
Het wat, hoe & waarom van een Spa Capsule
In een spa capsule beleef je een heerlijke waterjet-massage zonder je uit te kleden of nat te worden. 28 computergestuurde waterjets kunnen een full-body massage verzorgen, maar de spa capsule kan ook een specifiek gedeelte van het lichaam masseren. Het is maar net wat je wilt of waar je behoefte aan hebt. een flinterdun waterdicht membraam scheidt lichaam (en kleding) van de waterjets, zodat je de massage kunt ondergaan zonder nat te worden. Waterdruk, temperatuur en pulserings -frequentie zijn aan te passen.
Top-resultaten!
Huid en figuur varen er wel bij!
Naar de effecten op figuur- en huidverbetering door de spa capsule is onderzoek gedaan bij het Franse instituut dermscan. Gedurende tien weken hebben de onderzoekers twee behandelingen per week van vijfentwintig minuten per keer in de spa capsule gehad. Het wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de effecten op gebied van verbetering van de huid en het figuur aanzienlijk zijn.
Indrukwekkende cijfers:
•significant gewichtsverlies: -1,3 kg
•Zichtbaar verlies van centimeters: 
- buik: -1,4 cm
- billen: -1,5 cm
- bovenbenen: -0,5 cm
•een gladdere huid
•Verbeterde dichtheid (structuur) van de huid met 66%
•Verbeterde soepelheid van de huid met 10%. 
Wat vonden de deelneemsters aan het onderzoek er zelf van?
•94% ervoer een verbetering in de textuur van hun huid
•80% ervoer een afslankend effect
•73% ervoer een hui verstevigend effect
•81% ervoer een drainerend effect
•80% van de deelneemsters zou na het onderzoek doorgaan met de spa capsule behandelingen
•73% van de deelneemsters zou de spa capsule behandelingen aanbevelen aan een vriend(in). 
Verantwoording deelneemsters onderzoek:
het onderzoek is gedaan bij dames met een bmi van 23 tot 27, met verminderde stevigheid van de huid op de bovenbenen, met zichtbare cellulitis op de dijen, en die gedurende het onderzoek niet hun sport en eet-/leefstijl veranderden

Special behandeling
De uitslagen van het onderzoek zorgden ervoor dat FloatCenter Nederland een speciaal behandelprogramma opstelde waardoor maximaal resultaat behaald kan worden.
Deze behandeling ziet er als volgt uit:
 elke week zijn er twee behandelingen in de spa capsule van achtentwintig minuten. De behandelingen bestaan uit twee delen. Tijdens het eerste deel behandelt de spa capsule de voor- en zijkant van het lichaam en gedurende het tweede deel van de behandeling wordt de gehele achter- en zijkant van het lichaam door de spa capsule behandeld. Na de laatste behandeling zal er een single Floatsessie worden ingepland. Deze Floatsessie zal aansluiten op de laatste behandeling in de spa capsule.
 Tot slot zal er in de dagen na de 20ste en laatste spa capsule behandeling een combinatie-behandeling zijn
 van een uur durende ontspanningsmassage en een single Float. De behandeling heeft namelijk het grootste effect
in combinatie met floaten. Dit vanwege het afvoeren van afvalstoffen tijdens het floaten. deze totale behandeling is nu voor een actieprijs te boeken!
Gun jezelf deze heerlijke behandeling en maak nu een afspraak!
Kijk voor meer informatie, prijzen en mogelijkheden op www.floatcenter.nl. hier vind je tevens alle vestigingen in Nederland. Er worden steeds meer FloatCenter vestigingen geopend, er is altijd wel een locatie in de buurt. Ook tref je op deze website veel informatie aan over de effecten van floaten en alle behandelingen die mogelijk zijn bij een FloatCenter.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Recent is de geïnteresseerde pers toegestroomd in onze FloatCenter Vestiging in Amsterdam.
In FloatCenter Amsterdam heeft de verzamelde pers kennis gemaakt met Floaten, FloatCenter en FloatRooms Nederland.  Zien, ervaren en vervolgens genieten van de resultaten is hier zeer van toepassing.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beauty BLOG

Een leuke blog over floaten op Beauty Blog laat op een frisse manier zien hoe je je innerlijke en uiterlijke schoonheid verzorgt door middel van floaten. Lees hier de blog online!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lijfblad - FloatCenter
Lijfblad ervaart en publiceert een mooi inzicht in Floaten en een bezoek aan FloatCenter.
Een mooi verslag, bekijk het gehele verslag hier!
Nieuwe vestiging : FloatCenter de Pier

FloatCenter is gestart met de verbouwing van een nieuw FloatCenter op een schitterende locatie op de Pier van Scheveningen.
Meer
Mastercard iDeal Visa PayPal
Divide